Mobil kundupplevelse driver upp omsättningen från 100 till 200 MSEK på ett år

Den mobila trafiken till e-handeln står globalt för ca 60% av trafiken men bara ca 35 % av order värdet! Den låga konverteringen i den responsiva lösning gjorde att Nettotobak i Göteborg bestämde sig för att satsa fullt ut på en enklare, snabbare och bättre kundupplevelse i sin mobila kanal med Touchize Commerce.

2016 var Nettotobaks omsättningen 112 MSEK, 2017 pekar på ca 200 MSEK i omsättning.

Jesper Deleuran VD Touchize berättar om Touchize Commerce produkten som gjort det möjligt och samtalar med Adam Sayf Hamadi, e-handelschef på Nettotobak om hur dom tänkte när dom satsade på Touchize Commerce och hur dom ser på sin mobila kanal, kundernas respons och sina mobila framtidsplaner.OBS Äkta kubansk cigarr utlovas till alla som har sin mobil påslagen under symposiet