Tom Gajdos, CTO, Touchize på PrestaShop Scandinavian Meetup Copenhagen 2018. Foto: Invertus.

För andra året i rad arrangerades ”PrestaShop Scandinavian Meetup Copenhagen” arrangerat av Invertus den 11:e oktober med branschfolk inom skandinavisk e-handel. Eventet bjöd på en rad intressanta föreläsare, en av dessa var Tom Gajdos, CTO, på svenska Touchize som var inbjuden att tala under rubriken ”New drag-2 -buy Mobile shopping”:

Apple revolutionerade mobiltelefonerna 2007 då man introducerade touchtekniken, men e-handelsföretagen har inte förstått att utnyttja tekniken. Med min långa erfarenhet från mobilbranschen, bland annat från SonyEricsson, såg jag potentialen och utvecklade, tillsammans med min kollega Stefan Mumm, ”Touchize Commerce” – en unik idé, som tar till vara på möjligheterna med touch och utveckla en användarvänlig produkt med potentialen att öka omsättningen genom e-handel i mobilen. – berättar Tom under ”PrestaShop Scandinavian Meetup Copenhagen”.

För den som inte kunde närvara på ”PrestaShop Scandinavian Meetup Copenhagen” sändes föreläsningen som livestream av Invertus.