Malmöbaserade Touchize har bland hundratals sökande valts ut för att medverka på GroceryShop, en av världens största mässa för livsmedelshandlare med en unik blandning av både e-handel, fysisk handel och investorer.
På plats i Las Vegas medverkar Touchize som en av mässans handplockade föreläsare, en möjlighet som innebär att man kommer presentera sin innovativa och revolutionerande e-handelslösning för mobiler samt pitcha sin affärsidé inför en mängd investerare från hela världen. Tillsammans med elva andra utvalda tävlar man även om en prissumma på 10 000 dollar.

Intresset för Tochize har ökat kraftigt den senaste tiden, en viktig del i detta är att bolaget slutit samarbetsavtal med betydelsefulla e-handelsplattformarna PrestaShop och Dandomain. Inom kort kommer man dessutom kunna presentera flera stora samarbeten med viktiga spelare på den globala e-handelsmarknaden.
– Allt som händer nu ser vi som ett kvitto på att marknaden hunnit ikapp vår affärsidé. Nu står vårt stora genombrott vid dörrkarmen, säger Jesper Deleuran, vd på Touchize.

GroceryShop äger rum i Las Vegas den 28-31 oktober. Mer info: Grocery Shop

I slutet av september deltog Touchize även på Presta Shop Day Milano, där VD Jesper Deleuran ingick i juryn som röstade fram mässans mest intressanta innovationsidé.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Om Touchize

Touchize startades av en liten grupp med bakgrund i mobilindustrin, webbutveckling och konsulting. Tochize bygger på att utnyttja mobilen och surplattans touch gränssnitt för att skapa en bättre användarupplevelse för mobil handel. Ett enklare, snabbare och mer intuitivt sätt att handla mobilt. Mer i linje med hur man handlar i en vanlig fysisk butik. Touchize ägs av en grupp privata investerare med sin bakgrund inom handel, IT och finans.

För mer information:

Touchize: Jesper Deleuran, CEO +45 20 75 00 00‬, jesper.deleuran@touchize.com

Hemsida: Touchize