Jesper Deleuran, CEO (till vänster) och Tom Gajdos, CTO på Touchize med nyfikna fransoser.

Tillsammans med gäster från bland annat gästerna fanns även giganter så som Google, Facebook, PayPal och Microsoft fanns tillsammans med bland andra Touchize på plats under under den fjärde upplagan av PrestaShop Day Paris som hölls i den spektakulära byggnaden ”La Cité de la Mode et du Design” i centrala Paris.

 

Varmt välkomnande när Touchize introduceras i Frankrike

Evenemanget i Paris är hemmaplan för PrestaShop och det är också där det största och viktigaste eventet arrangeras; drygt 1 500 besökare fanns på plats. Touchize passade på att premiärvisa sin produkt Touchize Commerce och fick ett väldigt varmt och nyfiket välkomnande av den franska publiken. ”PrestaShop ser en jättepotential i Touchize Commerce då det skapar en fantastisk möjlighet att anpassa PrestaShop till mobilhandel” -säger Jesper Deleuran, CEO på Touchize. ”Vi är mycket glada över att vara partner åt PrestaShop inom mobila e-handelslösningar, med över 300 000 webbshoppar runt om i världen är dom en stor och viktig strategisk samarbetspartner för Touchize”.

 

Om Touchize

Touchize startades av en liten grupp med bakgrund i mobilindustrin, webbutveckling och konsulting. Tochize bygger på att utnyttja mobilen och surfplattans touch gränssnitt för att skapa en bättre användarupplevelse för mobil handel. Ett enklare, snabbare och mer intuitivt sätt att handla mobilt. Mer i linje med hur man handlar i en vanlig fysisk butik. Touchize ägs av en grupp privata investerare med sin bakgrund inom handel, IT och finans.

För mer information:

Touchize: Jesper Deleuran, CEO +45 20 75 00 00‬, jesper.deleuran@touchize.com

PrestaShop Day Milano 2018
Hemsida: PrestaShop Day Paris