Bruce Dickinson rockar scenen på Magento Live Europe. Foto: Pontus Geborek

Den 9-10:e oktober var Touchize inbjudna till ”Magento Live Europe 2018” i Barcelona av sin samarbetspartner Magento – en av världens största e-handelsplattformar, som bland annat firade att man under året blivit uppköpta av Adobe för den ofattbara summan 1,68 miljarder dollar.

Som en av de mest uppmärksammade talarna på mässan stod Bruce Dickinson, sångare i Iron Maiden, framgångsrik fäktare, pilot och… entreprenör: Få känner till att han är marknadsdirektör för ett flygplansuthyrningsföretag och grundare av Cardiff Aviation (som specialiserat sig på underhåll av Airbus och Boeing). Som bryggmästare kunde han skryta med att bandets eget öl ”Iron Maiden’s Trooper beer” på fem år sålt över 10 miljoner liter. När han inte flyger eller hjälper sina fans släcka törsten är hans hjärteprojekt att utveckla en ätbar drönare, avsedd att leverera humanitärt bistånd till otillgängliga katastrofområden. Sammanfattningsvis var Dickinsons budskap på Magento Live: ”Kan du drömma något kan det bli verklighet”. Våga chansa och var öppen för förändring – det är så vi alla växer.

Mest snackades det dock om att Magento blivit uppköpta av Adobe. ”Det är en fantastisk affär som innebär att man får möjlighet att utveckla den optimala e-handelslösningen och ge konsumenten personliga digitala upplevelser – allt handlar om att kunna erbjuda en bra kundresa om man vill vinna kampen om konsumenterna i en digital värld. Touchize Commerce är skapad med just användarvänlighet i fokus så därför är jag både glad och förväntansfull över att vara en del av denna resa som partner till Magento, det är fantastiskt kul och spännande.” – Säger Jesper Deleuran, CEO på Touchize.

Fakta: Magento Live Europe 2018 hölls i Barcelona och hade ca 1800 besökare.

 

Om Touchize

Touchize startades av en liten grupp med bakgrund i mobilindustrin, webbutveckling och konsulting. Tochize bygger på att utnyttja mobilen och surfplattans touch gränssnitt för att skapa en bättre användarupplevelse för mobil handel. Ett enklare, snabbare och mer intuitivt sätt att handla mobilt. Mer i linje med hur man handlar i en vanlig fysisk butik. Touchize ägs av en grupp privata investerare med sin bakgrund inom handel, IT och finans.

För mer information:

Touchize: Jesper Deleuran, CEO +45 20 75 00 00‬, jesper.deleuran@touchize.com