Jesper Deleuran, CEO på Touchize (till höger) tillsammans med två glada representanter från Ferraris.

Touchize fanns på plats under PrestaShop Day Milano 2018 och presenterade sin produkt
Touchize Commerce för de italienska användarna. Drygt 750 personer besökte årets PrestaShop Day Milano – en träff som har blivit en av de viktigaste mötesplatserna för den europeiska e-handelsbranschen idag. Bland gästerna fanns även giganter så som PayPal, MailChimp och DHL.


Handel i mobilen framtidens heta trend

Årets tema var mobil e-handel med extra fokus på trender vilket inte känns helt överraskande när man befinner sig i en av världens största modemetropoler.
”En stor trend inom mobil e-handel är att social selling växer explosivt, samtidigt är även
intresset för bättre användarupplevelse (UX) enormt stort. /Redan idag kan vi se att trafiken via mobil är extrem samtidigt som handeln fortfarande låg, mycket kommer dock hända framöver. Det var också precis detta man konstaterade under årets framtidsseminarium; Man slog fast att det är mycket på gång inom detaljhandeln och att bara är en tidsfråga innan den stora merparten av handeln kommer gå mobilt.” -Säger Jesper Deleuran, CEO på Touchize.


Hedersuppdrag till Touchize VD som jurymedlem i PrestaShop Day Awards

Jesper Deleuran, var under årets upplaga utnämnd till hedersuppdraget att ingå som jurymedlem i tävlingen PrestaShop Day Awards och därmed utse vinnaren för bästa innovation och design.

 

Om Touchize

Touchize startades av en liten grupp med bakgrund i mobilindustrin, webbutveckling och konsulting. Tochize bygger på att utnyttja mobilen och surfplattans touch gränssnitt för att skapa en bättre användarupplevelse för mobil handel. Ett enklare, snabbare och mer intuitivt sätt att handla mobilt. Mer i linje med hur man handlar i en vanlig fysisk butik. Touchize ägs av en grupp privata investerare med sin bakgrund inom handel, IT och finans.

För mer information:

Touchize: Jesper Deleuran, CEO +45 20 75 00 00‬, jesper.deleuran@touchize.com

PrestaShop Day Milano 2018
Hemsida: PrestaShop Day Milano