Kan du lide at stille de helt rigtige spørgsmål, indsamle data og være med på en spændende rejse sammen med en virksomhed i kraftig vækst – både internationalt og her i Danmark?

 

Jobbet

Touchize udbyder en webshop-applikation, som skal gøre det sjovere og mere simpelt for dig og mig at handle i en webshop på vores telefoner.

Denne video fortæller det hele om produktet og hvis du ønsker at se testsitet kan du scanne denne QR kode:

 

Som phoner hos Touchize bliver din fornemmeste opgave at følge op på nye kunder og høre om deres brugeroplevelse. Du skal både i kontakt med nogle som har downloadet Touchize´s webapplikation, men ikke har installeret den og også dem som netop har downloadet for at sikre de er bekendte med mulighederne.

 

Din profil

Du skal kunne lide at tale med kunder, være nysgerrig på deres oplevelse og kunne lide tanken om at få landet kunden helt.

  • Vi forventer du har erfaring med at sidde på telefonen
  • Du har en høj grad af selvdisciplin og tager ansvar for dine resultater
  • Du behersker både engelsk og dansk på højt niveau

Du får udleveret et manus, som du skal bruge når du ringer ud til kunderne.

 

Dit team

Touchize er netop gået online, men har arbejdet på webapplikationen i over 3 år – Så dine kolleger brænder for produktet, og du får en essentiel rolle i teamet. Du skal nemlig melde tilbage hvordan produktet lander hos kunderne.

Touchize har hovedkontor i Malmø, men har derudover kontorer i bl.a. USA, Silicon Valley og Palo Alto. Det vil være på hovedkontoret i Malmø, at din oplæring vil foregå. Efter oplæringen kan du frit bestemme om du vil tage turen til Malmø, arbejde hjemmefra eller på nogle af Soho Nomads kontorarealer i København.

 

a